top of page

Gerechtsdeurwaarders - Invordering achterstallige betalingen

Gerechtsdeurwaarders: niet de eerste stap bij onbetaalde facturen

Hoewel dit de kosten voor henzelf, hun klanten en de samenleving verhoogt, grijpen Belgische bedrijven nog steeds te snel naar gerechtelijke invordering. Dat blijkt uit het European Payment Report 2024 van Intrum.

 

Als u voor incasso beroep doet op Intrum, doen wij er alles aan om uw onbetaalde facturen buitengerechtelijk te innen. Wij hanteren daarvoor empatische incasso. Onze vernieuwde aanpak maakt het mogelijk om mensen te begeleiden op hun weg naar financiële stabiliteit, ongeacht hun achtergrond of de aard van hun schulden. We kunnen individuele behoeften nauwkeurig analyseren en proactief strategieën ontwikkelen die niet alleen gericht zijn op schuldafbouw, maar ook op het empoweren van consumenten om hun financiële welzijn te herwinnen of versterken.

 

Pas als we niet tot een minnelijke oplossing komen, schakelt Intrum over op het duurdere traject van gerechtelijke invordering. Hierbij speelt ook de financiële situatie van uw klant een belangrijke rol. Als uw klant tijdelijk onvermogend is, is het vaak een betere oplossing om hem onder “schuldbewaking” te plaatsen dan een gerechtsdeurwaarder in te schakelen en/of dure gerechtelijke invorderingsstappen te ondernemen.

 

​Stap niet onmiddellijk naar een gerechtsdeurwaarder met onbetaalde facturen. Win advies in bij Intrum: Wij zorgen ervoor dat het merendeel van uw dossiers “minnelijk” geregeld wordt. Snel, Efficiënt & zonder Zorgen!

INTRUM

Onze gerechtsdeurwaarders verzorgen de invordering van achterstallige betaling op een professionele manier!

bottom of page