top of page

Incassobureau – Kredietrisicobeheer

Incassobureau voor incasso op bedrijven & consumenten

 Als u kiest voor Intrum, rekent u op een enorm krachtig incassobureau. In 2023 heeft Intrum Belgium in opdracht van meer dan 11.000 Belgische bedrijven een totaalbedrag van € 1.183.418.866 euro ingevorderd bij slechte betalers in 180 landen. Met onze diensten helpen wij Belgische bedrijven financieel gezond houden. Wij innen onbetaalde facturen snel maar zonder de goede relatie met uw klant in gevaar te brengen.

 

Dankzij de kracht van AI combineert Intrum moeiteloos efficiëntie met menselijke empathie. Op grote schaal helpen we Belgische debiteuren hun betalingen te voldoen en waarborgen we de financiële stabiliteit van Belgische bedrijven.​

 

Een compleet arsenaal aan ervaren customer support medewerkers, een hypermodern call center, een reeks doordachte aanmaningsbrieven, juridische expertise en high tech AI oplossingen staan voor u klaar wanneer facturen onbetaald blijven.

 

AI speelt bij incassobureau Intrum sinds 2024 een centrale rol in het begeleiden van Belgische consumenten naar correct betaalgedrag. De overname van vooraanstaande FinTech-bedrijven Ophelos en eCollect door Intrum toont de verschuiving naar innovatieve technologieën om de communicatie uitdagingen met debiteuren aan te pakken.

 

Laat Intrum uw incasso regelen: Snel, Efficiënt & zonder Zorgen!

INTRUM

Intrum is het incassobureau dat u met de opvolging van wanbetalers helpt.

bottom of page